Vietile Maestrilor Inaltati – Partea 2

02/06/2006
Svit.ro

“Cand voi ziceti “Dumnezeu”, considerati-va ca fiind Dumnezeu. Dumnezeu se arata atunci cand va aratati voi. Dumnezeu nu ar putea sa fie nici bigot, nici laudaros, nici egoist. Crist – adica Dumnezeu-Omul, chipul si asemanarea lui Dumnezeu – nu ar putea fi altfel. Voi puteti fi Dumnezeu.
Este drept sa se spuna ca ” EU SUNT” este in Tatal si ca Tatal este in mine. “EU SUNT” si Tatal fac un singur tot in deplina maretie a smereniei. Dumnezeu si omenirea impreuna sunt atotputernici si alcatuiesc omnipotenta lui Dumnezeu. Gandirea voastra de acum, bazata pe idei gresite, nedrepte, se va inalta pe o treapta superioara, caci tot ce s-a nascut din nedreptate va fi dat la o parte. Ceea ce poarta pecetea pamantului, va purta atunci pecetea cerului, daca voi veti fi inaltat pana acolo chipul ideal.
Va spun ca acum, chiar in clipa aceasta, aveti posibilitatea sa iesiti din aceasta valtoare exterioara pentru a intra in marea pace si binecuvantare a lui Dumnezeu si de a va imbraca cu lumina lui Dumnezeu. Cu toata smerenia, puneti coroana lui Crist pe capetele voastre. Daca voi nu o veti face, nimeni nu o va putea face in locul vostru.
Faceti-va una cu cei care au atins, in felul acesta, marea perfectiune. Nu fiti numai una cu Dumnezeu, ci fiti Dumnezeu, fiti intr-adevar Dumnezeu. Atunci veti putea arata atributele Divine lumii intregi si o veti face. Cum altfel ar putea fi exprimata energia lui Dumnezeu, daca nu prin om?
Nu exista pe pamant un organism care este in stare sa vibreze pe aceeasi frecventa ca omul. El este atat de bine organizat, incat percepe energia suprema ce permite ca Dumnezeu sa fie exprimat in lumea intreaga, apoi o transforma si o genereaza. Cum ar putea el s-o faca, daca nu printr-un corp perfect si organizat la un nivel foarte inalt, asa cum este corpul vostru atunci cand aveti putere de a fi stapan pe el?
Cand cineva reuseste sa aiba o asemenea putere de stapanire de sine, inseamna ca este pe deplin maestru.”

Vietile Maestrilor Inaltati

Tags: Svit.ro,