Despre Stravechea Scoala de Intelepciune

Stravechea Scoala a Maestrilor Inaltati din Tibet este scoala izvorata dintr-o idee, INTELEPCIUNEA, care a fost focalizata si a devenit realitate. In aceasta scoala este vorba despre ceea ce este cunoscut deja. Este vorba de vechile fundamente despre Dumnezeu, despre omenire si despre minunatia acestei lumi.

Va invitam sa porniti in calatoria voastra personala, o calatorie de redescoperire a adevaratei esente a fiintei voastre, a adevaratei naturi a existentei voastre, ca manifestare a maretiei si a iubirii in acest plan.

Calatoria sufletului este cea mai mareata si inaltatoare experienta, in care fiinta umana numita OM uita cine este ea cu adevarat pentru a-si re-aminti ca ea este tot ceea ce exista si ca este nemuritoare.

Stravechea Scoala de Intelepciune este o Scoala a Spiritului, care se face doar din Spirit si fiecare etapa parcursa este foarte importanta prin simplul fapt ca mintea umana se extinde mai mult si mai mult, lasand loc Spiritului sa se manifeste in adevarata sa maretie.

Cunoastere dincolo de limitele normale!
“Aceasta invatatura este fara legi. Ea nu poseda legi, caci in legi este o ingradire care blocheaza libertatea. Eu nu va voi invata nimic altceva decat despre Dumnezeu si despre posibilitatile de a alege. Eu sunt aici pentru a deschide usile unor stiinte inalte, asa incat voi sa va recunoasteti posibilitatile de alegere pe care le aveti in viata din acest plan, asa incat voi sa recunoasteti ca viata voastra in acest plan nu este ingradita, caci si pe alte planuri si pe multe alte locuri exista viata. Am zis . Asa sa fie!” – Lamda

Suntem obisnuiti sa ne facem griji pentru ziua de maine
“Preocupati de problemele existentei noastre materiale, uitam adesea de ce am ales sa venim aici, pe acest minunat plan, in care Dumnezeu a ales sa se manifeste ca fiinta umana. Planul tridimensional este planul in care il intalnim pe Dumnezeu manifestat in materie. Viata noastra aici se desfasoara lent alteori intr-un ritm prea rapid, si de cele mai multe ori uitam pentru ce am venit aici, cine suntem noi de fapt. Necunoscutul este radacina tuturor temerilor.” – Lamda

Care sunt Disciplinele Scolii? - CLICK AICI