Lamda

Stravechea Scoala de Intelepciune

Pentru mai multe detalii CLICK AICI

Despre Stravechea Scoala de Intelepciune

Stravechea Scoala a Maestrilor Inaltati din Tibet este scoala izvorata dintr-o idee, INTELEPCIUNEA, care a fost focalizata si a devenit realitate. In aceasta scoala este vorba despre ceea ce este cunoscut deja. Este vorba de vechile fundamente despre Dumnezeu, despre omenire si despre minunatia acestei lumi.

Va invitam sa porniti in calatoria voastra personala, o calatorie de redescoperire a adevaratei esente a fiintei voastre, a adevaratei naturi a existentei voastre, ca manifestare a maretiei si a iubirii in acest plan.

Calatoria sufletului este cea mai mareata si inaltatoare experienta, in care fiinta umana numita OM uita cine este ea cu adevarat pentru a-si re-aminti ca ea este tot ceea ce exista si ca este nemuritoare.

Stravechea Scoala de Intelepciune este o Scoala a Spiritului, care se face doar din Spirit si fiecare etapa parcursa este foarte importanta prin simplul fapt ca mintea umana se extinde mai mult si mai mult, lasand loc Spiritului sa se manifeste in adevarata sa maretie.

Cunoastere dincolo de limitele normale!
“Aceasta invatatura este fara legi. Ea nu poseda legi, caci in legi este o ingradire care blocheaza libertatea. Eu nu va voi invata nimic altceva decat despre Dumnezeu si despre posibilitatile de a alege. Eu sunt aici pentru a deschide usile unor stiinte inalte, asa incat voi sa va recunoasteti posibilitatile de alegere pe care le aveti in viata din acest plan, asa incat voi sa recunoasteti ca viata voastra in acest plan nu este ingradita, caci si pe alte planuri si pe multe alte locuri exista viata. Am zis . Asa sa fie!” – Lamda

Suntem obisnuiti sa ne facem griji pentru ziua de maine
“Preocupati de problemele existentei noastre materiale, uitam adesea de ce am ales sa venim aici, pe acest minunat plan, in care Dumnezeu a ales sa se manifeste ca fiinta umana. Planul tridimensional este planul in care il intalnim pe Dumnezeu manifestat in materie. Viata noastra aici se desfasoara lent alteori intr-un ritm prea rapid, si de cele mai multe ori uitam pentru ce am venit aici, cine suntem noi de fapt. Necunoscutul este radacina tuturor temerilor.” – Lamda

Care sunt Disciplinele Scolii? - CLICK AICI

Disciplinele Stravechii Scoli de Intelepciune

In cadrul scolii sunt 3 grupe denumite pe anii de studiu in functie de etapele parcurse – An I , An II , An III. Fiecare disciplina este unica si exceptionala. Ele trebuiesc savarsite in aceasta ordine pentru a intelege etapele dezvoltarii interioare si pentru a avea o continuitate.

www.rolamda.svit.ro

Inceputul

In aceasta etapa, studentii au curs introductiv in 3 weekend-uri consecutive cu Lamda.
Se invata principiile si tehnicile de baza ale Stravechii Scoli de Intelepciune.

Informatii suplimentare

Perioada: 3 weekend-uri consecutive;
Data: se stabileste alaturi de cursanti;

www.rolamda.svit.ro

Intensiv

In aceasta etapa, participantii vor invata tehnici precum: creare si manifestare, vindecare, autovindecare si telepatie. Exercitiile prezentate in cadrul acestei discipline sunt foarte intense si dinamice, iar rezultalele sunt instante si extraordinare.

Informatii suplimentare

Perioada: 1 saptamana;
Data: se stabileste alaturi de cursanti;

www.rolamda.svit.ro

Cartea Vietii

Cartea Vietii este disciplina prin care participantii ințeleg, pe deplin, ce sunt legaturile emotionale, ce inseamna atasamentele si dependentele, cum acestea ne conditioneaza prezentul si viitorul, si cum se pot rupe aceste legaturi emotionale pentru ca fiinta sa poata pasi mai departe libera si neconditionata. Este o etapa foarte importanta pentru recapatarea puterii personale, iar tehnicile folosite sunt metode stravechi mostenite din vremuri antice, ele find considerate secrete de catre multe civilizatii.

Informatii suplimentare

Perioada: 1 saptamana;
Data: se stabileste alaturi de cursanti;

www.rolamda.svit.ro

Drumul Sufletului

In acesta etapa, participantii reusesc, cu ajutorul unor tehnici specifice, sa intre foarte profund in ascunzisurile propriilor minti pentru a descoperi și a curata rani emotionale vechi si uitate, rani care tin sufletul captiv si incapabil de a-si urma drumul sau catre libertate. Acesta etapa este deosebita prin faptul ca Natura este principalul indrumator, cat si Gardian al celor care doresc sa patrunda cat mai adanc in Constiinta lor.

Informatii suplimentare

Perioada: 1 saptamana;
Data: se stabileste alaturi de cursanti;

www.rolamda.svit.ro

Reincarcarea Sufletului

”Cand reusim sa privim viața neimplicati, ajungem atinsi de fiorul necunoscut al tainei eterne care este intotdeauna prezenta alaturi si in noi; nu stim nimic despre aceasta lume, la fel cum nu ne cunoastem nici pe noi insine. De parca amurgul ne-ar prinde din nou in drum, iar noi am fi din nou departe de casa. Dormim atunci cand suntem treji aici si ne trezim doar in scurtele clipe ale viselor noastre.”
Această etapă reprezintă o deschidere către universurile multiple ale minții divine și o evadare din limitarea mintii umane. Visurile au fost dintotdeauna repere importante spre intelegerea misterelor Necunoscutului. Arta visatului este o tehnica folosita de civilizatiile stravechi, fiind transmisa din generatie in generatie in mare taina. Ea ofera o intelegere profunda a vietii oferind posibilitatea utilizarii viselor pentru modificarea unor situatii de viata. Visarea constienta este una dintre modalitatile de a deveni liber. Arta visatului, ca obiect de studiu, reprezinta trecerea in celelalte realitati, in mod lucid si constient.

Informatii suplimentare

Perioada: 2 saptamani;
Data: se stabileste alaturi de cursanti;

www.rolamda.svit.ro

Spiritul Alb

A redeveni Spirit reprezinta cel mai maret cadou pe care fiinta umana si-o poate face de-a lungul existentei sale. Amintirea a ceea ce fiinta este in esenta sa, exista in fiecare dintre noi. Trebuie doar sa ne amintim. Renuntand la limitarile planului uman si ale mintii umane este primul pas catre manifestarea maretiei Spiritului in viata fiecaruia. Aceasta etapa reprezinta chintesenta invataturilor acumulate de-a lungul experientei umane.
“Iluminarea nu este o dorinta, este o consecinta a modului de a trai.”

Informatii suplimentare

Perioada: 3 saptamani;
Data: se stabileste alaturi de cursanti;
Doresti sa ne contactezi? - CLICK AICI

Ce puteti invata la Scoala?

In cadrul acestei scoli veti invata tehnici cu ajutorul carora fiecare dintre voi veti face transformari interioare ce va vor ajuta sa intelegeti mai bine lumea din jurul vostru, dobandind de asemenea perle ale intelepciunii.

Maiestria asupra constiintei mintii umane

Si a subconstientului este un proces interior, este ca o actiune a mintii care nu a fost inca exersata. Tehnicile de patrundere in modalitatea de a actiune a mintii se dezvalui in aceasta scoala, iar ele nu vor fi uitate niciodata. Cu ajutorul tehnicilor se va face patrunderea in zone foarte adanci ale propriei constiinte si viata fiecarei fiintei, care este atinsa, va fi extinsa, linistita si abundenta intr-o varietate multipla de noi descoperiri.

Tehnici pe care poti sa le inveti in cadrul Stravechii Scoli de Intelepciune:

1.Initierea in Arta de a Stapani Propriile Ganduri.
2.Vindecare si Auto-Vindecarea folosind Constiinta.
3.Telepatia – Trimiterea si Receptionarea gandurilor.
4.Aducerea constienta in manifestare a propriei realitati.
5.Arta visatului – Trecerea in celelalte realitati, in mod lucid si constient.
6.Deplasarea constiintei in spatiul cuantic (trecut, prezent si viitor) – Wingmakers.
7.Atingerea Cuantica – Vindecare la Distanta prin timp si spatiu.

Vindecare cu lumina Divina

Necunoscutul, radacina tuturor temerilor

“Depasind aceste bariere ale necunoscutului, invatam mai mult despre noi, despre potentialul nostru manifestat care asteapta cu nerabdare ziua in care va deveni. Vom avea atunci un raspuns nu la intrebarea CINE SUNTEM NOI, ci la intrebarea CE SUNTEM NOI. Este important sa stiti ca Dumnezeu va iubeste si ca nu v-a judecat niciodata, pentru ca numai iubirea lui Dumnezeu va trezeste dimineata pentru o noua zi in care sa experimentati viata acestui plan, aceasta iubire netinand cont de gandurile, actiunile si nonactiunile voastre din ziua anterioara. Vom afla cum Dumenezeu a ales sa fie in fiecare celula, in fiecare gand, in fiecare respiratie, in fiecare actiune si, mai ales, in sufletul fiecaruia.
In aceasta scoala este vorba de ceea ce e cunoscut deja si ceea ce este necunoscut, avand posibilitatea sa faceti necunoscutul cunoscut, din toate potentialele existentei vietii. Se va invata prin metode stricte, printr-un exercitiu foarte dinamic sa putem diferentia partea umana de cea spirituala, devenind una cu Dumnezeu.” – Lamda

Iluminarea nu este o dorinta, este o consecinta a modului de a trai!” – Lamda

Video – Calea spre Adevar (Svit.ro Production)

Cine suntem?

Noi suntem Echipa Svit.ro

Daca doresti sa te alaturi Echipei Svit.ro, contacteaza-ne.

Tamarinda Maassen

Tamarinda Maassen

CEO SI FONDATOR AL STRAVECHII SCOLI DE INTELEPCIUNE
Oana Dembele

Oana Dembele

CEO SI FONDATOR AL AGENTIEI KOGAION SECRET TRAVEL
Teodor Maassen

Teodor Maassen

ASISTENT MANAGER

Cum poti participa la cursuri?

“Aceasta scoala este ultima scoala ca nivel de spiritualitate. Aici pot ajunge toti cei care au savarsit orice fel de cursuri si, de asemenea, cei care nu au mers la niciun curs. Acceptati toate acestea si veti fi alaturi de altii. Am zis. Asa sa Fie!” – Lamda

Doresti sa ne contactezi?

Echipa Svit.ro este la dispozitia dumneavoastra.

Media

“Cum poti sti ce este moartea pana nu te afli pe punctul de a muri?” – Lamda

Ce stim despre Dumnezeu-Omul?
“Ca este tot ceea ce Dumnezeu iubeste ca pe El insusi. Suntem motivul pentru care viata se manifesta in noi. El este insusi viata pe care o traim atunci cand suntem treji sau dormim. Noi suntem oglinda, maretia si vesnicia lui! Dumnezeu-Omul este creatia, este din contemplarea si iubirea nemarginita a sinelui Divin. Suntem lumina care straluceste oriunde am fi. Noi suntem insasi EXISTENTA, ACEL A FI, acea fiintare a tot ceea ce exista, si suntem foarte iubiti de Dumnezeu. De ce ne-am indepartat atat de mult de acest Adevar? Prin decizia noastra acest adevar, aceasta EXISTENTA minunata Dumnezeu, stie ca oriunde ne-am misca in constiinta lui suntem mereu aproape si este permanent cu noi. Asa ca, doar noi avem impresia ca ne-am indepartat de el. Chiar si la frecvente mai joase ale constiintei, noi ne miscam si il traim pe Dumnezeu. Acea intoarcere acasa a fiului risipitor nu este altceva decat recunoasterea ca sinele nostru este acea prezenta nemuritoare care ne permite sa ne miscam liber in constiinta noastra. El ne ajuta mereu, continuu si nelimitat sa ne amintim de maretia noastra si ca putem sa o si folosim. Recunoasterea ca sinele nostru este cel care ne suntine pe noi in aventura vietii noastre ne apropie si ne uneste cu Dumnezeu. Atunci putem spune ca suntem UNA CU TATAL SI CA-L RECUNOASTEM IN NOI.” – Lamda

Arhiva Video

Invitatie la Stravechea Scoala de Intelepciune

Mesaj din Agartha

Conferinta Ezoteric Fest – 15.11.2015

Invitatie la Cursurile Scolii

Ceremonia de Investire

Trepte ale Intelepciunii

Platoul Zeitelor

Pentru a vedea mai multe FILME - CLICK AICI (Youtube)

Blog

Cristul lui Dumnezeu

Cristul lui Dumnezeu

Jun 03 2006

“Asa sunteti voi, voi oamenii de astazi, care va largiti viziunea si care intelegeti adevarul despre voi insiva. Pentru voi exista o viata mai buna decat cea a ciclului de experiente lumesti. Voi o veti intelege urmand calea dreptatii, in armonie si in veritabil acord cu idealurile cele mai inalte…

Vietile Maestrilor Inaltati – Partea 2

Vietile Maestrilor Inaltati – Partea 2

Jun 02 2006

“Cand voi ziceti “Dumnezeu”, considerati-va ca fiind Dumnezeu. Dumnezeu se arata atunci cand va aratati voi. Dumnezeu nu ar putea sa fie nici bigot, nici laudaros, nici egoist. Crist – adica Dumnezeu-Omul, chipul si asemanarea lui Dumnezeu – nu ar putea fi altfel. Voi puteti fi Dumnezeu. Este drept sa…

Vietile Maestrilor Inaltati – Partea 1

Vietile Maestrilor Inaltati – Partea 1

Jun 01 2006

“Multi oameni afirma ca sunt fii ai lui Dumnezeu si ca poseda toate cele ale Tatalui. Ei dispun de acestea, intr-adevar, dar afirmatia lor nu se traduce in fapte mai inainte ca ei sa fi avut curajul de a face pasul urmator si de a considera ei insisi ca fiind…

Ce tehnici poti invata la Scoala?

Ce tehnici poti invata la Scoala?

May 31 2006

Maiestria, asupra constiintei mintii umane si a subconstientului, este un proces interior, este ca o actiune a mintii care nu a fost inca exersata. Tehnicile de patrundere in modalitatea de a actiune a mintii se dezvalui in aceasta scoala, iar ele nu vor fi uitate niciodata. Cu ajutorul tehnicilor se…

Pentru mai multe Postari - CLICK AICI (Facebook)

Unde ne gasiti?

Timisoara – Blv. Liviu Rebreanu, Nr. 45, Jud. Timis, Romania – 300210

(+40) 747 079 016 - (+40) 745 174 725

Doresti sa ne trimiti un mesaj?

Completeaza formularul de mai jos. In cel mai scurt timp Echipa Svit.ro va raspunde la mesajul tau.

Partenerii nostri

Kogaion Secret Travel
Sacred Spirit Tours
Inneractive
OTHER WORLD GLOBAL NETWORK™
Bio Energy Corp
Pacific Health Products

Ce spun partenerii nostri?

“Kogaion Secret Travel a fost întemeiata cu scopul de a fi alături de cei care doresc să cunoască adevaratul leagăn al umanității, să-i descopere istoria ei adevarată, călcând pe urmele străvechilor și înțelepților Daci, descendenții Hiperboreenilor. Nu ezita, astăzi te poți SCHIMBA!” – Kogaion Secret Travel
Oana Dembele CEO ȘI FONDATOR AL AGENȚIEI KOGAION SECRET TRAVEL
“Sacred Spirit Tours urmărește să stabilească o punte între Est și Vest. Vrem să transformăm perspectivele oamenilor despre spiritualitate și conștiintă. Prin crearea unui punct de sprijin echilibrat, putem răspândi învățăturile cele mai autentice ale Est-ului și Vest-ului întregii lumi.” – Sacred Spirit Tours
Sandra D. Sabatini CEO ȘI FONDATOR AL AGENȚIEI SACRED SPIRIT TOURS